Scherm­afbeelding 2023 08 28 om 14.05.12

QR Fit- en Beleefroute Montfoort - Linschoten

Sinds het uitbreken van corona is ongebonden sporten zoals wandelen en fietsen enorm in populariteit toegenomen. Jongeren van Montfoort Vitaal zijn nu een inwonersinitiatief gestart waarmee ze in samenwerking met lokale ondernemers en de gemeente Montfoort een QR Fit- en Beleefroute van circa 15 km tussen de woonkernen Montfoort en Linschoten gaan realiseren. 

De QR fit- en beleefroute wordt met actieve participatie van ondernemers, inwoners en omwonenden in beide woonkernen sport- en speeltoestellen en educatieve natuurspeelplaatsen aangelegd. 

De route wordt aangesloten op bestaande regionale en lokale routes. De paaltjes zijn voorzien van QR-codes met bijvoorbeeld uitleg over oefeningen. Door de QR-codes kunnen lokale ondernemers ook digitaal hun gezonde, lokale producten (zoals groenten en fruit) en diensten (zoals bootcamp, fitness, leefstijl- en vitaliteitscoaching) aanbieden.

Door dit project worden de stad Montfoort, het dorp Linschoten en het landschap op een innovatieve, sociale en digitale wijze met elkaar verbonden!

Start: medio 2022
Gereed: najaar 2024

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan op onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media