Vier de zomer in een LEADER-gebied!

Vier de zomer in een LEADER-gebied!

17 juli 2020

Er zijn in Nederland 20 LEADER-gebieden. In elk gebied zijn de afgelopen jaren prachtige projecten gestart of al gerealiseerd. Een groot deel daarvan is te bezoeken of te boeken (accommodaties, restaurants, musea, boerderijen, winkels, enz.).

Nu de corona-maatregelen weer wat versoepeld zijn, willen de Nederlandse LEADER-gebieden iedereen uitnodigen om deze zomer zoveel mogelijk van deze projecten te bezoeken. Dat kan uiteraard in je eigen gebied, maar nog leuker is het om een (of meer) van de andere 19 LEADER gebieden te bezoeken. Het spreekt voor zich dat we op deze manier ook onze mooie LEADER-projecten een steuntje in de rug kunnen geven.

De uitdaging:

Maak bij elk LEADER-project dat je deze zomer bezoekt één of meer foto’s. Plaats deze foto’s (uiteraard nadat je eerst toestemming hebt gevraagd aan de projecteigenaar en mensen op de foto) op de Facebook-pagina ‘Follow the LEADER’ met een kort verhaaltje over je ervaringen.

De beloning:

Op 2 oktober vindt de 3e editie van de landelijke LEADER-dag plaats in én vanuit Olst in Overijssel. Het wordt een combinatie van een kleine bijeenkomst in Olst én een online uitzending die vanuit heel Nederland te volgen is. 

Tijdens de dag wordt er ook teruggekeken op de LEADER-zomer en wordt een prijs uitgereikt aan degene die de meeste (verschillende) LEADER-projecten heeft gepost op de Facebook-pagina. Bonuspunten zijn te verdienen voor elke geposte foto waarop het LEADER-logo te zien is.

Veel plezier en fijne zomer!


Foto’s: LEADER Zuid Limburg, LEADER Utrecht-Oost, LEADER Zuidwest Twente (foto: Tjeerd Derkink)

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan voor onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media