Utrecht-West Café: 'Samen werken aan leefbaarheid'

Utrecht-West Café: 'Samen werken aan leefbaarheid'

12 oktober 2018

Hoe werf je vrijwilligers? Hoe bind je ze aan je initiatief? En hoe betrek je de buurt en zorg je voor draagvlak? Dit en meer in deze editie van het Utrecht-West Café! Het Café is op donderdag 1 november 2018 in Dorpshuis De Vaart in Linschoten, inloop vanaf 19:30 uur. 

Steeds meer mensen gaan zelf aan de slag met hun buurt of omgeving. Ze organiseren gezamenlijke activiteiten, ontmoetingen of een helpende hand voor hun buurtgenoten. Het vinden en houden van vrijwilligers voor je initiatief is dan een belangrijke voorwaarde, net als draagvlak voor je initiatief. Maar hoe doe je dat? Hoe hebben anderen dat gedaan?

Op donderdagavond 1 november 2018 organiseren de LEADER Aanjaaggroep en de Gebiedscommissie Utrecht-West hierover een Utrecht-West Café!

Tijdens het café krijg je inspirerende voorbeelden, kun je een interactieve workshop volgen over het mobiliseren en binden van vrijwilligers, krijg je informatie over subsidiemogelijkheden van LEADER en van het programma Leefbaarheid van de gebiedscommissie en zullen initiatiefnemers de dilemma’s en uitdagingen voorleggen waar ze mee te maken hebben. Alle ingrediënten voor een inspirerende avond!

In het tweede deel van de avond is er alle ruimte om met de initiatiefnemers en de sprekers in gesprek te gaan over hun of jouw ideeën en om kennis en contacten uit te wisselen. Denk met initiatiefnemers mee vanuit jouw kennis en ervaring of benut de kennis van andere aanwezigen die graag meedenken over jouw initiatief. Samen brengen we zo goede ideeën tot bloei!

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan voor onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media