Tweede innovatiecafé 'Voedselbos, eetbare natuur, sociale tuin'

Tweede innovatiecafé 'Voedselbos, eetbare natuur, sociale tuin'

12 april 2019

Op een frisse maar zonnige middag vond op Boerderij Buitenverwachting in Hoogmade het tweede Innovatiecafé ’Voedselbos, eetbare natuur, sociale tuin’ plaats. Met ongeveer 40 deelnemers werd het een interessante én inspirerende middag! 

Na een welkom door Theo van Leeuwen, voorzitter LAG Holland-Rijnland, werd er eerst teruggeblikt op de initiatieven die zich in april vorig jaar op het vorige innovatiecafé over dit onderwerp presenteerden. Daarna vertelden Chanel Schriever en Ed Breuren over hun projecten. Chanel over de permacultuurtuin en TheeHUIS op zorgboerderij Both Boerenzorg in Cabauw en Ed over zijn duurzame boerderij waar hij een permacultuurtuin wil combineren met zorg én de producten wil gaan verwaarden door bijvoorbeeld worsten maken, distilleren, inmaken etcetera. 

Vervolgens werden er nieuwe ideeën gepitcht en gingen de deelnemers daarna uiteen om met de pitchers mee te denken over hun idee. 

Het Innovatiecafé sloot af met het besluit van de deelnemers om een netwerk op te gaan richten zodat ze elkaars kennis en ervaringen kunnen blijven benutten. Ze gaan dit op korte termijn verder vormgeven! Nieuws daarover zal uiteraard te vinden zijn op onze website. 

Lees het volledige verslag van de bijeenkomst via deze link! 

Of bekijk het videoverslag!

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan op onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media