Terugblik op Expedities LEADER in september

29 september 2021

In september organiseerden LEADER Utrecht Oost en LEADER Weidse Veenweiden de allereerste 'Expedities LEADER': op bezoek bij LEADER-projecten die in uitvoering zijn of al zijn afgerond. Op 20 september bezochten we het project Natuurlijk heel Leuk in Wijk bij Duurstede en op 27 september gingen we op Expeditie bij project Gemeenschapsboerderij Baron van Nagellhoeve in Kockengen. Met de naderende herfst en de steeds vroeger ondergaande zon, konden we nog net de laatste straaltjes daglicht benutten om de locaties te bekijken.
  
Beide avonden waren er 10 á 15 deelnemers: mensen met plannen voor een vergelijkbaar initiatief, leden van de LEADER-groepen, geïnteresseerden vanuit gemeente of waterschap, buren, etc. Ze vonden het heel interessant om meer te horen over het project, waar de LEADER-subsidie voor gebruikt is, hoe de initiatiefnemers bepaalde zaken hebben aangepakt en welke leuke en lastige dingen zij tegenkwamen op hun pad.

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan op onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media