Save the date! LEADER-café 12 September 2019

Save the date! LEADER-café 12 September 2019

1 augustus 2019

LEADER staat voor werken ’van onderop’: mensen maken samen plannen voor hun platteland of dorp, zorgen voor lokaal draagvlak en gaan dan aan de slag. Er zijn nu al zes projecten die met een LEADER-bijdrage tot stand komen in Utrecht-West. Stuk voor stuk mooie projecten met een aanpak ’van onderop’ die bijdragen aan een duurzame plattelandseconomie in ons gebied. Hoe zijn die projecten ontstaan en wat zijn tips en trucs om zelf zo’n project op te zetten? 
Dat en meer in het LEADER-café op donderdagavond 12 september 2019!

Tijdens het café krijg je inspirerende voorbeelden van lopende projecten en krijg je tips en trucs over hoe je een project ’van onderop’ opzet, organiseert en financiert. Daarnaast zullen nieuwe initiatiefnemers hun projectidee pitchen en vertellen we over LEADER en de mogelijkheden van een LEADER-bijdrage voor een project. In het tweede deel van de avond is er alle ruimte om met de initiatiefnemers, de sprekers en andere aanwezigen in gesprek te gaan over hun of jouw ideeën en om kennis en contacten uit te wisselen. Alle ingrediënten dus voor een inspirerende avond!

Begin september sturen we de uitnodiging met programma. Meer informatie over vorige cafés staat op onze website. Wil je je idee pitchen? Neem dan contact op met de LEADER-coördinatoren! 

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan voor onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media