Programma LEADER cafe Weidse Veenweide

Programma LEADER-café 19 februari bekend!

31 januari 2020

Op woensdagavond 19 februari 2020 organiseren LEADER Weidse Veenweiden en LEADER Utrecht-Oost een LEADER-café over nieuwe functies op het platteland. 

Dit LEADER-café staat helemaal in het teken van nieuwe functies op het platteland en is bedoeld voor boeren, burgers en buitenlui die op hun erf iets nieuws willen opzetten (naast of in plaats van het boerenbedrijf). Denk aan zorg, recreatie, educatie, natuur, detailhandel, voedselverwerking of een ander nieuw bedrijf.

Lokatie en programma zijn inmiddels bekend: we zitten op Geertje’s Hoeve in Haarzuilens, zelf ook een multifunctioneel bedrijf op het platteland. Rick van Rijn van Geertje’s Hoeve zal zelf ook vertellen over hoe zij dat hebben aangepakt. 

De avond staat verder onder leiding van Helmer Wieringa van Land & Co, expert op het gebied van plattelandsontwikkeling en wet- en regelgeving. Hij gaat praktische handvatten geven en op eigen interactieve wijze zoveel mogelijk vragen die er leven, proberen te beantwoorden.

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan op onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media