Nieuwe landelijke brochure LEADER en Landbouw

12 november 2021

Tijdens de landelijke LEADER-dag op 21 oktober 2021 in Zeeland heeft LEADER Netwerk Nederland (de twintig Nederlandse LEADER-gebieden) ook een nieuwe landelijke LEADER-brochure gepresenteerd: “LEADER en Landbouw”.

In deze brochure staat een selectie aan inspirerende LEADER-projecten die nu al bijdragen aan de doelen van het nieuwe landbouwbeleid (vanaf 2023). Daarnaast staat er ook meer informatie in over de LEADER-aanpak en over het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid.

Weidse Veenweiden is goed vertegenwoordigd in de brochure. Op de voorkant staat een foto van ons project Historische Moestuin De Haar. Binnenin staan twee projecten uit ons gebied uitgelicht: Proeftuin Avocado's en Wilder Land: een uniek theekransje! en achterin ook Anna's ZuivelLokaal Abcoude. Een van de foto's in de brochure is een foto van onze excursie naar eetbare stad Andernach (D) in 2017. Leuk om weer terug te zien!

 De brochure is via deze link te downloaden. Veel leesplezier!

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan voor onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media