LEADER-café 16 mei - Maak jij het platteland duurzamer?

LEADER-café 16 mei - Maak jij het platteland duurzamer?

2 mei 2019

Ben jij bezig met een initiatief om jouw dorp of streek duurzamer te maken? Ben je als ondernemer bezig om een korte keten op te zetten met afnemers? Heb je een ander idee dat bijdraagt aan een circulaire economie? Of ben je benieuwd naar andere duurzame initiatieven en hoe ze het hebben aangepakt? 
Kom dan op donderdagavond 16 mei 2019 naar het LEADER-café!

Hergebruik is ’in’, verbruik is ’uit’! We zijn op weg naar een circulaire economie maar de verduurzaming van dorpen, kringlopen en ketens op het platteland is nog een grote uitdaging. Daarom zijn we op zoek naar  ondernemers, dorpsgenoten, boeren of organisaties die het platteland van Utrecht-West duurzamer willen maken!

Tijdens het café krijg je inspirerende voorbeelden van bestaande initiatieven zoals het concept Gespreide Herberg en melkveehouder Wouter Beukeboom die waterstof is gaan produceren voor zijn wagenpark en dat van ondernemers in de buurt. Ook zullen initiatiefnemers hun projectidee pitchen en vertellen we over LEADER en de mogelijkheden van een LEADER-bijdrage voor een projectidee. In het tweede deel van de avond is er alle ruimte om met de initiatiefnemers en de sprekers in gesprek te gaan over hun of jouw ideeën en om kennis en contacten uit te wisselen. Alle ingrediënten dus voor een inspirerende avond!

Meer informatie en het programma sturen we binnenkort toe. Meer informatie over vorige cafés staat op onze website. Wil je je idee pitchen? Neem dan contact op met Martijn of met een van de andere coördinatoren! 

Weet je al zeker dat je komt? Meld je dan vast aan! Tot dan!

Waar en wanneer?

Datum:  Donderdagavond 16 mei 2019
Tijd:  20:00-22:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
Locatie:  MeetInOffice, De Bleek 13 in Woerden
Toegang:  gratis

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan op onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media