Nb 230522

Expeditie LEADER op donderdagavond 13 juni 2024 naar 'Van restwol tot sokken'

24 mei 2024

Ook dit jaar organiseren we weer excursies naar LEADER-projecten die in uitvoering zijn of al (bijna) zijn afgerond. We doen dit onder de naam 'Expeditie LEADER'.

De volgende Expeditie LEADER is op donderdagavond 13 juni 2024 en gaat naar het project 'Van Restwol tot Sokken' van The Knitwit Stable.  

In het project Van Restwol tot Sokken is een regionale korte keten opgezet rond wol. Samen met onder andere schapenhouders en afnemers van de sokken is gewerkt aan een gezond verdienmodel, verbetering van de wol en het verwerken van reststromen. Daarmee creëren ze weer perspectief voor Nederlandse wol en versterken ze de verbinding tussen de agrarische sector en de consument.

Tijdens de expeditie laten de initiatiefnemers het project zien, vertellen ze erover en kun je ook meer te weten komen over hoe ze het hebben aangepakt. Een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen en om handige tips te krijgen!

Programma
Vanaf 19:15 uur:          Inloop op de locatie
19:30 uur:                     Welkom en start Expeditie LEADER: rondleiding en uitleg over het project. Alle gelegenheid om je vragen te stellen!
Circa 21:00 uur:          Afsluiting Expeditie LEADER en gelegenheid om na te praten.

Aanmelden

Ga je mee? Leuk! Meld je dan aan via de knop ->    Ja, ik ga mee!

De LEADER-coördinator is ook aanwezig, dus stel gerust je vragen of leg je alvast een nieuw projectidee voor!

Reinaschapenboer 1280x883.jpeg

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan voor onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media