LEADER Festival

Er komen weer twee mooie bijeenkomsten aan!

24 januari 2020

Op 19 februari 2020 organiseren we samen met LAG Utrecht-Oost weer een LEADER-café. Dit café staat helemaal in het teken van nieuwe functies op het platteland en is bedoeld voor boeren, burgers en buitenlui die op hun erf iets nieuws willen opzetten (naast of in plaats van het boerenbedrijf). Denk aan zorg, recreatie, educatie, natuur, detailhandel, voedselverwerking of een ander nieuw bedrijf.

Het wordt een avond met inspirerende voorbeelden maar vooral ook praktische handvaten: hoe pak je dat aan en waar moet je dan aan denken? Met medewerking van Helmer Wieringa van Land & Co, expert op het gebied van plattelandsontwikkeling en wet- en regelgeving. Alle gelegenheid om jouw vragen te stellen over het opstarten van een nieuwe activiteit op je erf! 

Het programma komt binnenkort online. Wil je je alvast aanmelden? Stuur ons dan een mailtje.

Op maandagavond 9 maart 2020 vindt in Fort Vechten het LEADER-festivalplaats. In dit festival veel inspirerende voorbeelden en informatie over subsidiekansen en alle gelegenheid om anderen te spreken en tips te krijgen.

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan voor onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media