LOS WVW 2023 2027

De nieuwe LOS is ingediend!

1 mei 2023 #nieuweLOS

Op 28 april 2023 is de nieuwe Lokale Ontwikkelingsstrategie (LOS) voor de periode 2023 - 2027 ingediend bij de provinciale beoordelingscommissie. Met deze nieuwe LOS hoopt Utrecht-West ook van 2023 - 2027 weer LEADER-gebied te kunnen worden. 

De afgelopen maanden hebben LOS-makers Martijn Plomp en Koen van Zwieten gewerkt aan de nieuwe LOS. Ze hebben daarvoor LOSmaak Cafés georganiseerd, online napraatsessies en een online Miro-bord waarin mensen hun ideeën konden toevoegen en op andere ideeën aan konden vullen. Dat heeft geleid tot de nieuwe LOS die nu is ingediend. 

De provinciale beoordelingscommissie buigt zich nu over de nieuwe LOS en komt mogelijk nog met een verzoek om aanvulling. Waarschijnlijk weten we dan begin van de zomer meer!

Ondertussen zijn we op zoek naar leden voor de nieuwe LEADER Aanjaaggroep. Heb je interesse? Neem dan snel even contact op? Dan maken we nader kennis en kunnen we meer vertellen over wat het inhoudt.  

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan op onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media