Voorkant LOS WVW

De nieuwe LOS 2023 - 2027 is er!

12 januari 2024

In 2023 is er volop gewerkt aan een nieuwe Lokale Ontwikkelingsstrategie voor Utrecht-West. In het najaar van 2023 is die goedgekeurd maar we moesten er nog een paar dingen aan veranderen voordat hij echt af was. Nu is de LOS echt af en kan iedereen hem lezen!

De nieuwe LOS Weidse Veenweiden 2023 - 2027 is te downloaden via deze link. Er staan nieuwe doelen in, voortbouwend op wat we in de afgelopen decennia hebben opgebouwd en inspelend op de uitdagingen van nu. In deze nieuwe periode is ook de hele gemeente Vijfheerenlanden onderdeel van het LEADER-gebied. 

Het afgelopen half jaar is er ook een nieuwe Aanjaaggroep gevormd die komende maanden nog verder wordt uitgebreid, daarvoor gaan we nog een wervingsronde doen. Ook hebben we een nieuwe penvoerder, dat is de gemeente Woerden.

Komende maanden gaat de nieuwe Aanjaaggroep samen met de penvoerder alles voorbereiden om te kunnen starten met de uitvoering van de nieuwe LOS. Daarbij hoort ook het gaandeweg vernieuwen van alle informatie op deze website. Zodra we er helemaal klaar voor zijn, gaan we van start met een startbijeenkomst, hopelijk dit voorjaar!

Kun je  niet wachten en heb je naar aanleiding van de nieuwe LOS al een goed idee voor Utrecht-West? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we alvast even kennismaken.   

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan voor onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media