Cyrille de Warrimont op LEADER-cafe

Cyrille de Warrimont op LEADER-cafe

4 november 2016

GOOB! Oftewel ’get out of the building’, haal je inspiratie op in de ’echte’ wereld! Dat was een van de tips die de aanwezigen kregen tijdens het LEADER-café op 13 oktober bij het bedrijf Te-Bi in Montfoort. Digitaal productstrateeg Cyrille de Warrimont legde uit hoe je snel digitaal kunt testen of je idee het haalt in de markt.Een andere tip is om te beginnen bij het probleem, wat lost je idee nu precies op? Teken eens hoe het er dan uit zou moeten zien, maak een prototype en test op kleine schaal of er behoefte aan is.

Zes initiatiefnemers pitchten vervolgens hun idee waarna de aanwezigen gelijk met hen meedachten welk experiment ze zouden kunnen doen om te testen of het idee kan slagen. Al met al een inspirerende avond met veel tips voor de pitchers!

De Aanjaaggroep organiseert regelmatig LEADER-cafés, workshops of andere bijeenkomsten. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of kijk op de agenda!

Wil je eerst wat meer weten over LEADER? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de coördinatoren!

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan voor onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media