Voorkant Projectenboek LEADER Weidse Veenweiden 2016   2022

Alle projecten en resultaten in één projectenboek samengevat!

21 september 2023

De LEADER-periode 2016 - 2022 zit er (bijna) op en de nieuwe periode gaat bijna van start. Een mooi moment om de projecten en resultaten samen te vatten in een projectenboekje! 

In het boekje hebben we alle projecten van deze periode op een rij gezet met daarbij de doelstelling waar ze aan bijdragen. Ook hebben we in een projectenkaart aangegeven waar in het gebied de projecten zich bevinden zodat je er wellicht zelf eens een kijkje kunt nemen! Achterin het boekje hebben we de resultaten in cijfers weergegeven in een infographic. De Aanjaaggroep is trots dat zoveel mensen in de afgelopen jaren betrokken waren en zich hebben ingezet voor het platteland van Utrecht-West. En dat deze periode zoveel vernieuwende projecten van onderop heeft opgeleverd die hopelijk weer nieuwe initiatiefnemers inspireren. 

Een aantal projecten zijn nog in uitvoering tot eind 2024, die blijven we natuurlijk volgen! Begin 2025 maken we nog een officieel eindverslag maar voor nu alvast veel leesplezier met dit projectenboekje!

Download het projectenboekje via deze link!

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan voor onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media