Pieter Scholten van LEADER Weidse Veenweiden

Aanjager van de maand: Pieter Scholten

10 februari 2020 #aanjagervandemaand

Leer de aanjagers kennen! Elke maand stelt één van de aanjagers zich voor. Deze maand is dat Pieter Scholten, beleidsmedewerker bij gemeente De Ronde Venen en mede artistiek directeur Troupe A’dour.

Mijn passie is het regisseren van verschillende soorten producties voor diverse groepen mensen. Zowel voor het theater als voor de overheid. Als spin in het web verbind ik spelers en wil ik hen laten groeien in hun rol. En aan het eind van een productie met alle betrokkenen het applaus in ontvangst nemen.

Al geruime tijd werk ik op de afdeling Sociaal Domein van de gemeente De Ronde Venen. Als wijkregisseur ondersteun ik inwoners uit De Ronde Venen die samen met buurtgenoten hun straat, wijk, of dorp leefbaarder, mooier, gezelliger, gezonder, duurzamer willen maken. Voor het Werkcentrum geef ik motivatie- en sollicitatietrainingen. Daarnaast werk ik als theatermaker.

Mijn kennis en jarenlange ervaring in gemeenteland en binnen de theaterwereld deel ik graag met de leden van de LEADER Aanjaaggroep Weidse Veenweiden. Om inwoners uit West Utrecht verder te helpen hun ideeën te realiseren voor een mooier platteland.

Heb je een idee of vraag voor Pieter? Neem dan contact op met de coördinatoren of mail Pieter rechtstreeks!

Maak kennis met de andere aanjagers!

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan op onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media