Aanjager van de maand: Nicolien Both

Aanjager van de maand: Nicolien Both

15 juni 2020 #aanjagervandemaand

Leer de aanjagers kennen! Elke maand stelt één van de aanjagers zich voor. Deze maand is dat Nicolien Both, zorgboerin bij Both Boerenzorg.

Hi, ik ben Nicolien! Opgegroeid op de boerderij en daar altijd gebleven. Samen met mijn man Wim en mijn kinderen heb ik in 1998 onze eerste zorgboerderij opgericht in Berkenwoude. Later hebben wij in Cabauw onze tweede zorgboerderij geopend. 

De zorgboerderij is uniek omdat we op deze locatie ook een horecagelegenheid hebben geopend namelijk Theehuis THUIS! In 2008 ben ik in aanraking gekomen met LEADER, maar echt betrokken ben ik bij LEADER sinds onze excursie naar Andernach (Duitsland). Daar is een initiatief van enkelen uitgegroeid tot een breed gedragen project van voedsel verbouwen, mensen meer kansen geven op de arbeidsmarkt, educatie, sociale interactie en verfraaiing van de openbare ruimte. In Cabauw hebben we inmiddels een mooie permacultuurtuin aangelegd daarnaast hebben we een initiatief opgezet voor het verkopen van lokaal gekweekt voedsel in de dorpskernen van de Gemeente Lopik. 

Van niets iets maken, dat is mijn drijfveer. Ik krijg veel energie van de mensen waarmee ik dagelijks werk en sta open voor mooie initiatieven. Geïnspireerd door mijn verhaal? Ik vertel je graag meer, je bent van harte welkom op onze zorgboerderij!  

Heb je een idee of vraag voor Nicolien? Neem dan contact op met de coördinatoren of mail Nicolien rechtstreeks!

Maak kennis met de andere aanjagers!

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan op onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media