Joost Samsom van LEADER Weidse Veenweiden

Aanjager van de maand: Joost Samsom

6 april 2020 #aanjagervandemaand

Leer de aanjagers kennen! Elke maand stelt één van de aanjagers zich voor. Deze maand is dat Joost Samsom, biologische-melkveehouder.

Naast het werken op onze biologische melkveehouderij, houd ik mij ook bezig met het beheer van ons natuurgebied en met bijbehorend paviljoen “de Grote Sniep”. Voor die laatste heb ik vorige periode een LEADER-bijdrage mogen ontvangen. Nu mag ik als lid van de Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, ook anderen enthousiast maken om met initiatieven te komen.

Mooie projecten om onze mooie omgeving nóg mooier te maken: daar word ik nou echt happy van! De passie en energie van initiatiefnemers en betrokkenen straalt vaak van de projecten af. Ook tijdens de LEADER-café’s sta ik vaak versteld hoeveel vernieuwende ideeën er leven in de regio. De ene keer duidelijk zichtbaar in het landschap en een andere keer vooral vanwege de verbindende of sociale functie.

Inmiddels zijn er al een leuk aantal projecten waarvan ik met trots kan zeggen dat ik als aanjager erbij betrokken was en dat ze steun konden ontvangen van LEADER.

Heb je een idee of vraag voor Joost? Neem dan contact op met de coördinatoren of mail Joost rechtstreeks!

Maak kennis met de andere aanjagers!

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan op onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media