Aanjager van de maand: Jan Kromwijk

Aanjager van de maand: Jan Kromwijk

24 december 2019

Leer de aanjagers kennen! Elke maand stelt één van de aanjagers zich voor. Deze maand is dat Jan Kromwijk, vice-voorzitter van de Aanjaaggroep.


Ons platteland in verandering, daarvoor wil ik mij inzetten. Zelf heb ik ervaring met een grote transitie (van boerderij naar jachthaven Marnemoende), en die wil ik graag delen met anderen.

Mijn grootste kwaliteiten, zoals kansen zien, vernieuwend denken, probleem oplossend handelen, zet ik graag in binnen het team van onze aanjaaggroep.

Ik ben gestart bij Leader met het schrijven van de nieuwe Lokale Ontwikkelingsstrategie die tot en met 2022 draait. Later mocht ik aansluiten bij de aanjaaggroep, en initiatiefnemers helpen en projecten beoordelen.

Leader is een broedplaats van nieuwe ideeën van enthousiaste mensen welke leiden tot nieuwe voorbeeldprojecten.

Stad en ommeland komen bij elkaar bij het thema voedsel van dichtbij. Graag denk ik mee om producten van het platteland op een nieuwe manier bij de consument te krijgen.

De nieuwe digitale wereld kan hierbij helpen.  De bewustwording van hoe voedsel tot stand komt, is volop in beweging. Hier liggen kansen!

Heb je een idee of vraag voor Jan? Neem dan contact op met de coördinatoren of mail Jan rechtstreeks

Maak kennis met de andere aanjagers!

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan op onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media