Aanjager van de maand: Henno Hak

8 oktober 2020 #aanjagervandemaand

Leer de aanjagers kennen! Elke maand stelt één van de aanjagers zich voor. Deze maand is dat Henno Hak. Henno is boer, zuivelaar, verbinder & ondernemer.

Al sinds 1898 boert de familie Hak op de zwitsers aandoende kruisboerderij Anna’s Hoeve in Gein. Henno (de 4e generatie alweer) boert anders dan anderen. Henno is creatief en innovatief, hij moest ook wel met (maar) 50 melkkoeien.

In 2009 richtte hij met een aantal boeren uit het Groene Hart een coöperatie op. Gezamenlijk produceren zij heerlijke kaas, zuivel, groenten, vlees en fruit onder het de merknaam STREEK. Zijn boerderij is veel meer dan alleen een boerderij. Je kunt er namelijk ook overnachten en genieten van lokaal eten & drinken.

Henno zet zich in voor diversiteit en creativiteit op het platteland. Je kunt hem veel vragen over lokaal voedsel, de coöperatie en het verwerken van zuivel. Henno krijgt energie van nieuwe ideeën. Heb je een idee? Neem dan vooral contact op.


Heb je een idee of vraag voor Henno? Neem dan contact op met de coördinatoren of mail Henno rechtstreeks!
Maak kennis met de andere aanjagers!

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan op onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media