Aanjager van de maand: Edith Spruit

Aanjager van de maand: Edith Spruit

17 juli 2020 #aanjagervandemaand

Leer de aanjagers kennen! Elke maand stelt één van de aanjagers zich voor. Deze maand is dat Edith Spruit, werkzaam bij een groente- en fruitgroothandel.

Hallo, mijn naam is Edith. Ik ben geboren en getogen op een boerderij in Haastrecht. Momenteel woon ik nog steeds op een melkveebedrijf in Harmelen, daar help ik wekelijks een aantal uur mee. In 2016 ben ik aanraking gekomen met LEADER en heb ik me aangesloten bij de Aanjaaggroep.

Momenteel ben ik werkzaam op de IT-afdeling bij een van de grootste groente- en fruit groothandels van Nederland. Daarvoor heb ik de studie Agribusiness Management afgerond. Meedenken over een verdienmodel, beoordelen of iets haalbaar is en kijken hoe iets zo efficiënt mogelijk kan worden opgezet, zijn dingen die mij aanspreken. Ik zet mezelf graag in voor de toekomst en leefbaarheid van het Groene Hart! 

Het mooie aan LEADER is dat we mensen altijd wel op weg helpen. Een subsidieaanvraag of niet, je komt in ieder geval een stap vooruit. Neem dus vooral contact op mocht ik je ergens mee kunnen helpen!

Heb je een idee of vraag voor Edith? Neem dan contact op met de coördinatoren of mail Edith rechtstreeks!

Maak kennis met de andere aanjagers!

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan voor onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media