Aanjager van de maand: de LEADER-coördinatoren

2 december 2020 #aanjagervandemaand

Leer de aanjagers kennen! Elke maand stelt één van de aanjagers zich voor. Deze maand zijn dat de drie LEADER-coördinatoren: Martijn Plomp, Maike van der Maat en Marianne Breedijk. 

Door de Aanjaaggroep worden we gekscherende de drie M’s genoemd; Maike, Marianne en Martijn. Als coördinatoren-team ondersteunen we de Aanjaaggroep en zijn wij het eerste aanspreekpunt voor initiatiefnemers. We organiseren workshops, LEADER-cafés en excursies. We begeleiden aanvragers bij het scherp krijgen van de plannen en bij het voorbereiden van de aanvraag voor een LEADER-bijdrage. LEADER is voor ons niet alleen een 'pot met geld' maar juist ook een werkwijze: vóór en door het platteland, van onderop, vernieuwend, door alle sectoren heen, werken aan een levendig platteland!

Martijn is degene die samen met de aanjagers meedenkt met initiatiefnemers, die weet wat er speelt in het gebied, die initiatieven met elkaar verbindt en initiatiefnemers in contact brengt met mensen met kennis of ervaring. Maike doet dat ook en is daarnaast ook bezig met het proces op de achtergrond. Marianne begeleidt initiatiefnemers bij het doen van een aanvraag en bij de verantwoording van de LEADER-bijdrage. Daarnaast zorgt ze voor de communicatie, uiteraard met input van de andere M's, en werkt ze samen met Maike aan het proces op de achtergrond. Samen vormen de coördinatoren het secretariaat van de Aanjaaggroep. 

Heb je een idee of vraag voor de coördinatoren? Neem dan contact met hen op! En maak ook kennis met de andere aanjagers!

 

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan op onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media