LEADER-café in de Kaasexperience!

LEADER-café in de Kaasexperience!

16 september 2019

Op donderdag 12 september 2019 was de Kaasexperience in Woerden de plek voor het LEADER-café! Thema deze keer was ’Mooie projecten van onderop!’.

Een klein maar gemêleerd aantal mensen was deze mooie nazomeravond naar het Kaaspakhuis in Woerden gekomen voor het LEADER-café. In deze editie vertelden we over de projecten die sinds 2016 een LEADER-bijdrage hebben gekregen. Een daarvan is de Kaasexperience, gevestigd in het Kaaspakhuis. Na de pauze kregen de aanwezigen dan ook een rondleiding van Hans Hoving door de Kaasexperience.

De avond besloot met een uitwisseling van ideeën en uitdagingen voor het platteland van Utrecht-West. Zeker als de ideeën vernieuwend zijn, zoals vaak bij LEADER, lopen de initiatiefnemers vaak tegen onmogelijkheden aan in de ruimtelijke ordening of botsen de ideeën met bestaande activiteiten op het platteland. Ook zorgen de veranderingen op het platteland voor onzekerheid over de mogelijkheden in de toekomst. De aanwezigen dachten volop met elkaar mee en gaven elkaar nuttige tips. Na afloop werd er bij het Stadshotel nog verder doorgepraat en genetwerkt. Een mooie opbrengst!

Maak contact met ons
Onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van:

  • Bijeenkomsten
  • Projecten
  • Laatste ontwikkelingen
  • Inspiratie

En meld je nu aan op onze nieuwbrief!

Copyright 2020 - Aanjaaggroep LEADER Weidse Veenweiden, fotografie homepage: Sebastiaan ter Burg | Webdesign Reset Media